Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

TOYOTA Corolla 2023: Εκσυγχρονισμός παντού – Τιμές

Rheinmetall Lynx

Του Ηλία Ματζαβά

Το μοντέλο που έχει πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια οχήματα σε όλο τον κόσμο, το TOYOTA Corolla, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί. Και ανανεώνεται όταν και όσο πρέπει για να διατηρήσει τον χαρακτήρα του.
Η ΤΟΥΟΤΑ υποστηρίζει ότι πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο Corolla που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, γιατί η ανανέωση έγινε σε πολλά και σημαντικά σημεία. Πολλά από τα οποία δεν φαίνονται.
Το αμάξωμα δεν περιορίζεται μόνο στο κλασικό sedan των προηγούμενων δεκαετιών. Υπάρχει ακόμα, Corolla hatchback, touring sports, αλλά και το Corolla Cross μιας και…ανθίζει η μόδα των SUV.

Η εξωτερική ανανέωση είναι διακριτική και πιο…εκλεπτυσμένη. Αλλαγές υπάρχουν στο μοτίβο πλέγματος της εμπρός μάσκας, στα πλαίσια των προβολέων ομίχλης και στα σχέδια των ζαντών αλουμινίου. Οι κορυφαίες εκδόσεις των hatchback και touring sports έχουν νέους προβολείς bi-LED.

Οι επιλογές εξωτερικών χρωμάτων είναι τρεις. Το μπλε του αρκεύθου είναι το νέο βασικό χρώμα για το hatchback και το touring sports, ενώ παρατηρώντας το από κοντά, εμφανίζονται κόκκινοι απαλοί τόνοι. Για το sedan προσφέρεται το νέο σκούρο πετρόλ, ενώ το διαχρονικό σκούρο γκρι, που διατίθεται σε όλους τους τύπους αμαξώματος, διαθέτει σκούρες ασημί νιφάδες στη βαφή.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν νέα γραφικά, ταπετσαρίες και ανάγλυφα μοτίβα. Οι συνδυασμοί επενδύσεων και ταπετσαριών καθισμάτων ακολουθούν τα νέα, ανάλογα με τον τύπο του αμαξώματος, θέματα Dark και Light Harmony.

Η μεγαλύτερη οθόνη πολυμέσων των 10,5” παρουσιάζει γραφικά με υψηλή ευκρίνεια και διαθέτει αντιθαμβωτική επιφάνεια. Η οθόνη του οδηγού έχει επίσης μετασχηματιστεί σε έναν νέο πίνακα οργάνων 12,3”, τον μεγαλύτερο στην κατηγορία, που μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού σε τέσσερις διαφορετικές διαμορφώσεις: Casual, Smart, Sport και Tough.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ στο gonews.gr

Tags

Related Articles

Back to top button
Close