Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

RENAULT Clio 2023 – Τιμές

Rheinmetall Lynx

Γράφει ο Ηλίας Ματζαβάς

Η νέα γενιά του RENAULT Clio είναι αναβαθμισμένη, σύγχρονη, με τολμηρό σχεδιασμό και πλούσια γκάμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Το RENAULT Clio, χωρίς αμφιβολία είναι ένα από διασημότερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του και, όχι μόνο. Άλλωστε από την κυκλοφορία του το 1990 μέχρι σήμερα, έχει φτάσει τις 16 εκατομμύρια πωλήσεις!
Έχοντας συμπληρώσει 5 επιτυχημένες γενιές, τώρα ξεκινά δυναμικά την πορεία του στη νέα εποχή, στην οποία είναι απόλυτα προσαρμοσμένο.

Το νέο Clio διαθέτει 20 προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) για ευκολότερο και ασφαλέστερο ταξίδι. Τα συστήματα αυτά χωρίζονται σε τρεις ενότητες. Οδήγηση, Παρκάρισμα και Ασφάλεια.

Στα βασικά περιλαμβάνονται η ενεργή υποβοήθηση οδήγησης (Active Driver Assist), η κάμερα ορατότητας 360° και το ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με αισθητήρες αναγνώρισης πεζών και ποδηλατών. Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, κατατάσσει το νέο Clio μεταξύ των ασφαλέστερων αυτοκινήτων στην κατηγορία του.

Το νέο RENAULT Clio είναι ετοιμοπαράδοτο και με δέσμευση τιμής. Οι τιμές ξεκινούν από 20.570 ευρώ για το Clio evolution Tce 90, από 21.870 για το Tce 100 LPG και από 23.970 ευρώ για το evolution Blue dCi 100.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια στο gonews.gr

Tags

Related Articles

Back to top button
Close