Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

Νέο FORD Kuga: Αλλαγή επιπέδου – Τιμές

Γράφει ο Ηλίας Ματζαβάς

Το νέο FORD Kuga έρχεται με διαφορετικό, πιο δυναμικό σχεδιασμό, προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και αναβαθμισμένα συστήματα κίνησης.

Το νέο Kuga ξεχωρίζει για τη νέα εμπρός όψη του, με τη σχεδίαση της μάσκας να πλαισιώνεται από μια μπάρα φώτων LED. Η οποία εκτείνεται σε όλο το πλάτος και καταλήγει στους νέους full LED προβολείς του. Το μπλε οβάλ σήμα της FORD βρίσκεται πλέον στο κέντρο της μάσκας, ενώ χαρακτηριστικό του είναι ακόμα το φουσκωμένο καπό και οι έντονες ακμές του.

Η νέα σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων που θυμίζει ανεστραμμένο μπαστούνι του χόκεϊ συμπληρώνει τη συνολική αισθητική των προβολέων. Η χαρακτηριστική… πινελιά στο πίσω μέρος του νέου Kuga είναι ένα προστατευτικό στοιχείο χαμηλά στον προφυλακτήρα στο χρώμα του πάγου. Ο νέος διαχύτης αέρα και η απουσία λαβής για την πίσω πόρτα ολοκληρώνουν την απέριττη εμφάνιση του πίσω μέρους.

Οι εκδόσεις του νέου Kuga θα έχουν πλέον μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ τους πλέον. Υπάρχει και μια καινούργια έκδοση, η Active. Η οποία ξεχωρίζει από την πιο έντονη μάσκα, με τα φαρδιά κάθετα στοιχεία της σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα,αλλά και την κάτω γρίλια και την ποδιά.

Διαθέτει ακόμα μοναδικά σχέδια ζαντών αλουμινίου 18 και 19 ιντσών με βαμμένο φινίρισμα. Η έκδοση Active X του νέου Kuga προσθέτει την επιλογή μαύρου φινιρίσματος για τα καλύμματα των καθρεπτών και την οροφή, καθώς και μοναδικές διακοσμήσεις στα μαρσπιέ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ, στο gonews.gr

Tags

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close