Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

MG4 EV Xpower με 435 ίππους – Τιμές

Rheinmetall Lynx

Γράφει ο Ηλίας Ματζαβάς

Με δύο νέους κινητήρες εμπλουτίζεται η γκάμα του ηλεκτρικού MG4. Πρόκειται για τους EV 77kWh στην έκδοση Luxury και EV 64kWh Xpower 4WD.

Το ηλεκτρικό MG4, το πιο επιτυχημένο στην Ευρώπη μοντέλο της MG Motor, η οποία πλέον έχει έρθει και στην Ελλάδα, αποκτά νέες, ισχυρότερες εκδόσεις.

Αυτό που αναμφίβολα εντυπωσιάζει είναι το Xpower. Πρόκειται για ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων. Τo οποίο διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες των 204 ίππων εμπρός και 231 ίππων πίσω.

Συνδυαστικά αποδίδουν 435 ίππους και 600 Nm ροπή, ενώ φυσικά, τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ εξασφαλίζουν χαρακτηριστικά τετρακίνησης. Το σύστημα διαθέτει λειτουργία launch control και επιταχύνει από στάση ως τα 100 χλμ./ώρα το MG4, σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα!

Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία του είναι 385 χιλιόμετρα.

Το MG4 EV Xpower διαθέτει οθόνη αφής 10,25 ιντσών, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας πίστας! Με δεδομένα που αναλύουν την απόδοση του οχήματος, την κατανομή ισχύος, την ταχύτητα/χρόνο, τη δύναμη G, τη γωνία διεύθυνσης και το γκάζι.

Μέσω ενός συνδυασμού των νέων τροχών Cyclone 18″, των μεγαλύτερων εμπρός και πίσω δισκόφρενων και των νέων σπορ δαγκάνων, μπορεί να επιβραδύνει από τα 100 – 0 χλμ./ώρα σε μόλις 33,9 μέτρα.

Νέος είναι και ο ηλεκτροκινητήρας με την μπαταρία των 77kWh, της έκδοσης Luxury. Προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία που φθάνει τα 520 χλμ. κατά WLTP με μία πλήρη φόρτιση και μεγαλύτερη ισχύ. Με 245 ίππους στη διάθεσή του, επιταχύνει από στάση ως τα 100 χλμ./ώρα σε 6,5΄΄, έχοντας τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα.

Διαβάστε τη συνέχεα εδώ, στο gonews.gr

Tags

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close