Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

Η ΜG στην Ελλάδα: Τα μοντέλα και οι τιμές τους

Του Ηλία Ματζαβά

Η MG ξεκινά την πορεία της στην Ελλάδα, με υψηλούς στόχους, υπερσύγχρονα μοντέλα και δελεαστικές τιμές.

Η MG Motor, μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία, ήρθε στην ελληνική αγορά. Το σημαντικό αυτό γεγονός οφείλεται στο ότι αποτέλεσε μέρος του οράματος του Ομίλου Συγγελίδη (CITROEN, PEUGEOT, OPEL, MAZDA). Ο οποίος, προβλέποντας τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς στην αυτοκίνηση, συνεχίζει να επεκτείνει στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό αυτοκινητιστικό οικοσύστημα. Η Syngelidis Automotive Companies αναλαμβάνει τώρα την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή και της MG.

Η MG Motor στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τον όρο του Value for Money και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.

Ως μέλος του Ομίλου εταιρειών SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), ενός εκ των σημαντικότερων κατασκευαστών στην αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, η MG έχει το προνόμιο να διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε τεχνολογικό επίπεδο, τόσο για το hardware των αυτοκινήτων της, όσο και για το software.

H SAIC Motor είναι η 6η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, ενώ έγινε ο πρώτος Όμιλος Εταιρειών αυτοκινήτου στην Κίνα, του οποίου οι ετήσιες πωλήσεις ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια οχήματα!

Τα μοντέλα της MG έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών και προσφέρονται ως πραγματικά έξυπνα, βιώσιμα και οικονομικά, έχοντας σχεδιαστεί ανάλογα, ξεκινώντας από «λευκό χαρτί».

Η διάθεσή τους ήδη έχει αρχίσει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης και οι πωλήσεις της αυξάνονται με εντυπωσιακό ρυθμό. Ήδη, μετά το πρώτο τρίμηνο του 2023 έχει αναρριχηθεί μέσα στις 20 πρώτες εταιρείες, αφήνοντας πίσω της παραδοσιακές… δυνάμεις της ευρωπαϊκής αγοράς. Με περισσότερες από 118.000 πωλήσεις μέχρι τον Ιούνιο, η MG μαζί με την TESLA, έχουν την μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα, ήδη έχει ξεκινήσει να λειτουργεί το δίκτυο των επίσημων διανομέων και επισκευαστών, με σημεία πώλησης και κάθετες μονάδες υποστήριξης που καλύπτουν όλη την ελληνική επικράτεια.

Όλα τα μοντέλα της MG, καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών!

Σε όλα τα καταστήματα της MG, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας. Η οποία περιλαμβάνει συνολικά 7 προτάσεις μοντέλων, ηλεκτροκίνητων, υβριδικών και βενζινοκίνητων.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ, στο gonews.gr.

 

Tags

Related Articles

Back to top button
Close