Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΔΙΑΦΟΡΑ

Σύστημα προσομοίωσης για εκπαίδευση αποστολών JTAC από την NEXUS

Rheinmetall Lynx

Η Nexus Training Solutions (NTS), με πεδίο στην εκπαίδευση και την ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών, θα παρουσιάσει στο Dubai Air Show το SiNAB Joint Terminal Attack Controller (JTAC) Training System (SJTS), το οποίο επιτρέπει στα αεροσκάφη να μιμούνται τον εντοπισμό στόχων, τη διαδικασία στόχευσης και άφεσης όπλων και τις τακτικές αεροπορικής υποστήριξης (CAS) χωρίς να απαιτούνται περεταίρω τροποποιήσεις στο αεροσκάφος.
Το SJTS έχει πιστοποιηθεί σε εκπαιδευτικά αεροσκάφη της σειράς PC Pilatus και βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης για μια σειρά από άλλες πλατφόρμες. Το SJTS μειώνει σημαντικά το κόστος που σχετίζεται με την εκπαίδευση και την πιστοποίηση τμημάτων JTAC, επιτρέποντας σε χαμηλού κόστους εκπαιδευτικά αεροσκάφη να μιμούνται τακτικές αεροπορικής υποστήριξης.
Το SJTS είναι ένα προϊόν της NTS Synthetic Threat Architecture (STA) που ενσωματώνει εξομοιωτές επίγειων και εναέριων απειλών, προσομοίωση, ρομποτική στόχευση και συνδυασμό πραγματικών και εικονικών αντικειμένων για να δημιουργήσει ένα πραγματικά καινοτόμο, ρεαλιστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον για την προετοιμασία πολεμικών επιχειρήσεων επόμενης γενιάς.

Η Nexus Training Solutions (NTS), με έδρα την Αυστραλία, είναι μια εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών εκπαίδευσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο, με αντικείμενο την άμυνα και την ασφάλεια. Η NTS επικεντρώνεται στην ολιστική εκπαίδευση, από την ενσωμάτωση καινοτόμου εξοπλισμού μέχρι την εφαρμογή των εκπαιδευτικών πρωτοκόλλων.

Επίκειται η προμήθεια 4 Οχημάτων Ειδικών Επιχειρήσεων

Related Articles

Back to top button