Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

SMART Concept #5

Rheinmetall Lynx

Γράφει ο Ηλίας Ματζαβάς

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων SUV.

Τα SMART ήταν μέχρι τώρα τα αντιπροσωπευτικότερα αυτοκίνητα πόλης, αποτελώντας μέχρι κάποια χρόνια, ουσιαστικά μια κατηγορία από μόνα τους. Η αμιγώς ηλεκτρική φίρμα όμως, ξεπερνά πλέον τα όρια της πόλης, με ένα πρωτότυπο μοντέλο, με το οποίο ετοιμάζεται να μπει στην κατηγορία των μεσαίων SUV.

Το SMART Concept #5, δείχνει και είναι, το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της μάρκας. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον.

Το εξωτερικό του υπογραμμίζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, δείχνοντας ιδιαίτερα στιβαρό. Η σιλουέτα του δείχνει ένα αυτοκίνητο που πρότυπο είχε τα…JEEP. Με πολλά προστατευτικά σε όλες τις πλευρές, αλλά και αναδιπλούμενο πίσω σκαλοπάτι για πρόσβαση στην ιδιαίτερη οροφή. Η οποία έχει και μια μπάρα φωτισμού για νυχτερινές περιπέτειες.

Στο εσωτερικό του το SMART Concept #5 υπόσχεται ευρυχωρία, πολυτέλεια και άνεση για όλους τους επιβάτες. Τα στοιχεία στο ταμπλό είναι οριζόντια ευθυγραμμισμένα, δημιουργώντας μια σαφή, οργανωμένη αίσθηση. Ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες οθόνες, τεχνολογίας OLED και η ευρεία κονσόλα, στην οποία είναι ενσωματωμένο ένα φορητό ηχείο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gonews.gr

Related Articles

Back to top button