Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

Το HONDA ZR-V στην Ελλάδα – Τιμές

Rheinmetall Lynx

Γράφει ο Ηλίας Ματζαβάς

Το ZR-V είναι ένα νέο μοντέλο, σε μέγεθος που δεν είχε μέχρι τώρα η HONDA, αφού τοποθετείται ανάμεσα στα HR-V και CR-V.

Είναι σπάνιες πλέον οι περιπτώσεις που κάποια εταιρεία παρουσιάζει ολοκαίνουργιο μοντέλο και, όχι ανανέωση κάποιου που ήδη υπάρχει στην γκάμα της. Το ZR-V είναι μια τέτοια περίπτωση, αφού έρχεται να καλύψει ένα…κενό που υπήρχε στην οικογένεια της HONDA.

Πρόκειται για ένα συμπαγές SUV, μήκους 4.568 χλστ. το οποίο διαθέτει ό,τι και τα άλλα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας. Αλλά σε διαφορετικού μεγέθους… συσκευασία. Η εμφάνισή του πάντως δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για HONDA.

Το ZR-V, το πιο πρόσφατο μοντέλο που βασίζεται στην υβριδική τεχνολογία e:HEV της HONDA, υιοθετεί μία αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος δύο ηλεκτροκινητήρων. Όπως στο Civic e:HEV, η μονάδα ισχύος παράγει συνολική ισχύ 184 ίππους και ροπή 315 Nm. Ο… συνεργάτης του, είναι ένας δίλιτρος τετρακύλινδρος βεζνινοκινητήρας 143 ίππων.

Όπως το συνηθίζει η HONDA, έχει δώσει μεγάλη έμφαση στον τομέα της ασφάλειας. Είναι εφοδιασμένο με τη σουίτα τεχνολογιών Honda SENSING, με 10 αερόσακους και με προηγμένα συστήματα ασφάλειας για συγκρούσεις από όλες τις κατευθύνσεις.

Ένας συνδυασμός μαλακών και άκαμπτων δομικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου ενός πλαισίου από χάλυβα υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό, αποτελούν μέρος ενός αμαξώματος που παρέχει κορυφαία προστασία από εμπρόσθιες, οπίσθιες και πλευρικές συγκρούσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ, στο gonews.gr

Tags

Related Articles

Back to top button
Close