Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Νέα σύμβαση στην IDE από την Raytheon για μέρη συστήματος Patriot

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η INTRACOM DEFENSE (IDE) ανακοινώνει την ανάθεση νέας σύμβασης από την αμερικανική εταιρία Raytheon, ύψους 18,2 εκατ. δολαρίων, για την παραγωγή κύριων μονάδων του συστήματος αεράμυνας Patriot™.

Αυτή η νέα επιτυχία της IDE αποτελεί ουσιαστική απόδειξη της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την Raytheon στην παραγωγή και υποστήριξη διεθνών προγραμμάτων Patriot, ενισχύοντας τη θέση της IDE ως βασικός προμηθευτής στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού της Raytheon.

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Εναρκτήρια σύσκεψη για την αναβάθμιση των Patriot από την IDE

Tags

Related Articles

Back to top button
Close