Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η συμμετοχή της ΕΑΒ στο Dubai Airshow 2023

Rheinmetall Lynx

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) άφησε ισχυρό το αποτύπωμά της στο 18ο Dubai Airshow 2023 στο Dubai World Central, που διεξήχθη από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι.

Στην Έκθεση συμμετείχαν 1.400 εκθέτες από 95 χώρες, ενώ 180 και πλέον αεροσκάφη έκλεψαν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδείξεων.

Τα προγράμματα που παρουσίασε η ΕΑΒ στην Έκθεση προσέλκυσαν το ενδιαφέρον στρατιωτικών αντιπροσωπειών πολλών χωρών. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με μεγάλες αμυντικές εταιρείες και στελέχη του κλάδου, εστιάζοντας στις προηγμένες και διεθνώς αναγνωρισμένες δυνατότητες της Εταιρείας.

Τα στελέχη της ΕΑΒ υποδέχθηκαν στο Περίπτερο της Εταιρείας τον Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Έλληνα Ακόλουθο Άμυνας στα ΗΑΕ, Σμχο (Ι) Γεώργιο Μαζανάκη, καθώς και ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με τα οποία συζήτησαν για την ανάπτυξη και επέκταση του Προγράμματος Εκπαίδευσης μηχανικών αεροσκαφών, το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η επισκεψιμότητα στο Περίπτερο της ΕΑΒ ήταν εντυπωσιακή, γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον των ξένων αντιπροσωπειών για τις απεριόριστες δυνατότητες της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.

Ερωτηματικά για την παραγωγή πυρομαχικών στα ΕΑΣ στο πλαίσιο της ΕΕ

Tags

Related Articles

Back to top button
Close