Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

HYUNDAI i20 2023 – Τιμές

Γράφει ο Ηλίας Ματζαβάς

Το επιτυχημένο HYUNDAI i20 έρχεται με ανανεωμένη, σπορ σχεδίαση, που μαζί με προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας, το ανεβάζουν επίπεδο.

Το i20, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008 και αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της HYUNDAI. Είναι ένα μοντέλο που κατασκευάζεται στην Ευρώπη, για την Ευρώπη. Η επιτυχημένη του πορεία οφείλεται στην εξαιρετική ποιότητα, την αξιοπιστία και την πρακτικότητά του.

Με τη νέα, αναβαθμισμένη έκδοσή του οι άνθρωποι της Hyundai Motor Europe βάζουν ψηλότερα τον… πήχη στην κατηγορία B. Το νέο i20 διαθέτει δυναμική σχεδίαση, διατηρώντας τον σπορτίφ χαρακτήρα του χάρη στο χαμηλό προφίλ οροφής και το μεγάλο μεταξόνιο.

Το σχήμα και το μοτίβο του εμπρός προφυλακτήρα, καθώς και η μάσκα έχουν ανανεωθεί. Το πίσω μέρος διαθέτει επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και μοναδικό σχεδιασμό στα πίσω φώτα LED σχήματος Ζ. Μια φωτεινή υπογραφή υπογραμμίζει τη συνολικά τολμηρή εμφάνισή του, ενώ νέας σχεδίασης είναι οι ζάντες των 16 και 17 ιντσών.

Ακόμη και με τις compact διαστάσεις της κατηγορίας Β, το νέο i20 προσφέρει στους επιβάτες άνετους χώρους στο εσωτερικό, 352 λίτρα για τις αποσκευές τους και 1.165 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Στο εσωτερικό, οι σχεδιαστές της HYUNDAI αναζήτησαν καινοτόμες αισθητικές και τεχνικές λύσεις, δημιουργώντας μια… φρέσκια και ελκυστική εμφάνιση. Ξεχωρίζει το νέο «ζωηρό» πακέτο εσωτερικών χρωμάτων Lucid Lime. Με το συγκεκριμένο πακέτο, τα καθίσματα διαθέτουν ένα νέο σπορ μοτίβο με έντονη κάθετη γραμμή, ανάγλυφες οριζόντιες διακεκομμένες γραμμές και ραφές σε χρώμα lime.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ, στο gonews.gr

Tags

Related Articles

Back to top button
Close