Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

SKODA Scala

Του Ηλία Ματζαβά

Η SKODA συνεχίζει την εντυπωσιακή της ανοδική πορεία, παρουσιάζοντας ένα ακόμα νέο μοντέλο, το πεντάθυρο χάτσμπακ Scala. Το οποίο, στην έκδοση εξοπλισμού Active, με τον κινητήρα βενζίνης TSI των 999 κ.εκ. με ισχύ 95 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 14.880 ευρώ.

Ο εξοπλισμός του χαρακτηρίζεται μάλλον πλούσιος, για βασική έκδοση, αφού μεταξύ άλλων διαθέτει αερόσακους οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς εμπρός και κεφαλής τύπου κουρτίνας, μπροστινό σύστημα προειδοποίησης κινδύνου “Front Assists” με αυτόματη πέδηση και σύστημα αναγνώρισης πεζών, σύστημα διατήρησης λωρίδας, σύστημα αυτόματης ειδοποίησης ατυχήματος e-call και υπηρεσίες πρόληψης, LED φώτα ημέρας, πορείας και φλας ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air conditioning με φίλτρο γύρης, cruise control με περιοριστή ταχύτητας, ηχοσύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής HD 6,5 ιντσών.

Υπάρχουν και πιο ισχυρές εκδόσεις, όπως η 1.0 TSI με 116 ίππους και τιμές από 17.380 ευρώ, αλλά και 1.5 με 150 ίππους και αυτόματο κιβώτιο DSG και τιμές που ξεκινούν από 20.480 ευρώ.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close