Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

ALFA ROMEO Junior : Πότε έρχεται στην Ελλάδα – Τιμές

Rheinmetall Lynx

Γράφει ο Ηλίας Ματζαβάς

Με υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις, έρχεται η ολοκαίνουργια Junior, με την οποία ξεκινά μια νέα σελίδα στην σύγχρονη ιστορία της ALFA ROMEO.

To πολυαναμενόμενο, ολοκαίνουργιο μεσαίο SUV της ALFA ROMEO ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους. Αφού αρχικά μας συστήθηκε ως Milano, στη συνέχεια άλλαξε όνομα και μετονομάστηκε σε Junior.

Η νέα ALFA ROMEO συνδυάζει το ιταλικό στιλ με ό,τι πιο προηγμένο υπάρχει στους τομείς της άνεσης, της συνδεσιμότητας και της σπορ οδηγικής δυναμικής, καλωσορίζοντας παράλληλα την πιο σύγχρονη σχεδιαστική ταυτότητα του φημισμένου Centro Stile.

Η Junior έχει συμπαγείς διαστάσεις, με μήκος 4,17 μ. πλάτος 1,78 μ. και ύψος 1,5 μ. με… “Made in Italy” σχεδιασμό. Δηλαδή αρμονία στις αναλογίες και απαλές, δυναμικές γραμμές. Το αποτέλεσμα αναμφίβολα μαγνητίζει το βλέμμα και παίζει με το φως δημιουργώντας έντονες αντανακλάσεις.

Χάρη στους μικρούς προβόλους, τα μυώδη φτερά και τη χαρακτηριστική «ουρά» που αποτελεί σαφή αναφορά στην Giulia TZ, οι αναλογίες της Junior αποτελούν ωδή στην απλότητα του ιταλικού στιλ. Η ισχυρή ταυτότητά της υπογραμμίζεται από ένα σύνολο κλασικών και μοντέρνων στοιχείων που συνθέτουν μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες υπογραφές στον κόσμο του αυτοκινήτου. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την υπογραφή παίζει το εμπρός μέρος, η προσωπικότητα που οποίου διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό από τους “3+3” ενεργούς Full LED Matrix προβολείς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ, στο gonews.gr

 

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button