Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

HYUNDAI Bayon 2024 – Τιμές

Rheinmetall Lynx

Γράφει ο Ηλίας Ματζαβάς

Νέα εμφάνιση, έξυπνα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας, αλλά και ανανεωμένο εσωτερικό με σύγχρονες τεχνολογίες διαθέτει πλέον το Hyundai Bayon.

To HYUNDAI Bayon είναι ένα από τα πληρέστατα προσιτά μοντέλα. Με δυνατότητες και εξοπλισμό που συναντάμε σε ακριβότερα αυτοκίνητα. Με μήκος που δεν ξεπερνά τα 4,18 μέτρα και πολλά στοιχεία που προέρχονται από την κατηγορία των SUV.

To συγκεκριμένο crossover της HYUNDAI, είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο ειδικά για την Ευρώπη. Άλλωστε και το όνομά του είναι εμπνευσμένο από την Bayonne, την πρωτεύουσα της Γαλλικής Χώρας των Βάσκων.

Θέλοντας να ενισχύσει το Bayon, η HYUNDAI προχώρησε τώρα σε μια «έξυπνη» ανανέωση, φρεσκάροντάς το αισθητικά και, όχι μόνο.

Το νέο BΑΥΟΝ διαθέτει αναμφίβολα πιο κομψό σχεδιασμό. Στο μπροστινό μέρος, η επανασχεδιασμένη μάσκα ανοίγει στο κάτω μέρος, ενώ νέα είναι και η σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα. Στο εμπρός μέρος, υπάρχει και ένας διακοσμητικός κεντρικός φωτισμός LED DRL (Daytime Running Lights) για να δημιουργήσει μια φωτεινή υπογραφή Seamless Horizon.

Στο πλάι διατηρείται η «σφηνοειδή» εμφάνιση και στο πίσω μέρος, τα φώτα σε σχήμα βέλους υπογραμμίζουν τη δυναμική της κολόνας, δημιουργώντας μια ευρεία αίσθηση. Το πίσω μέρος διαθέτει επίσης επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ παράλληλα έχουν προστεθεί νέοι τροχοί 16 και 17 ιντσών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gonews.gr

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button