Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

NISSAN Hyper Adventure: Απόδραση στο μέλλον

Γράφει ο Ηλίας Ματζαβάς

Ταξίδια στη φύση, με ασφάλεια και άνεση, έχοντας την απαραίτητη ηλεκτρική ενέργεια, υπόσχεται το πρωτότυπο NISSAN Hyper Adventure.

Μετά το πρωτότυπο ηλεκτρικό Hyper Urban, το οποίο θα απευθύνεται σε χρήστες με… εκλεπτυσμένα γούστα, η NISSAN παρουσίασε ένα ακόμα μοντέλο για το αύριο. Το Hyper Adventure, είναι ένα σπορ ηλεκτρικό SUV, σχεδιασμένο για ανθρώπους που τους αρέσουν οι υπαίθριες περιπέτειες, αλλά και ο οικολογικός τρόπο ζωής.

Οι εξορμήσεις στην φύση απαιτούν χρόνο και ο παρατεταμένος χρόνος στο δρόμο απαιτεί ενέργεια. Το Hyper Adventure με την τεχνολογία του V2X, υπόσχεται να καλύπτει τις ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον.

Φαντάζει ως το ιδανικό όχημα όχι μόνο για μικρές εκδρομές, αλλά και για ταξίδια πολλών μηνών σε απομακρυσμένους προορισμούς. Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του παίζει πολλαπλό ρόλο ως πηγή ενέργειας, επιτρέποντας στους χρήστες να φορτίζουν τα gadget τους, να φωτίζουν το κάμπινγκ ή ακόμα και να επαναφορτίζουν τα ηλεκτρικά τζετ σκι τους.

Η ικανότητά του V2X (όχημα προς τα πάντα) μπορεί επίσης να παρέχει ρεύμα σε σπίτια (V2H) ή σε μια τοπική κοινότητα συνεισφέροντας πλεονάζουσα ενέργεια στο δίκτυο (V2G).

Σε ταξίδια σε ένα χιονισμένο ορεινό πέρασμα ή στο λασπωμένο μονοπάτι ενός καταπράσινου τροπικού δάσους, το σύστημα ελέγχου όλων των τροχών e-4ORCE διασφαλίζει ότι οι ταξιδιώτες φτάνουν στους προορισμούς τους ομαλά και με ασφάλεια.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ, στο gonews.gr

 

Tags

Related Articles

Back to top button
Close