Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Τα 2.000 έφθασαν τα δομικά συγκροτήματα C-130J που έχει παραδώσει η ΕΑΒ

Rheinmetall Lynx

Η ΕΑΒ εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου, σχετικώς με την εξέλιξη του προγράμματος κατασκευής δομικών συγκροτημάτων για το αεροσκάφος τακτικών μεταφορών C-130J:

Ημέρα ορόσημο η σημερινή για την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), καθώς παρέδωσε στην κατασκευάστρια εταιρεία Lockheed Martin Aeronautics το 2.000στό δομικό συγκρότημα (regulated assembly) του μεταγωγικού αεροσκάφους C-130J Super Hercules, χωρίς κανένα απολύτως ποιοτικό εύρημα ή σφάλμα.

Η κατασκευή των regulated assemblies είναι μέρος του προγράμματος συμπαραγωγής μειζόνων συγκροτημάτων του αεροσκάφους που έχει αναλάβει η ΕΑΒ ως μοναδικός προμηθευτής των πελατών της Lockheed Martin Aeronautics παγκοσμίως από το 2010.

Με αφορμή τη σημερινή παράδοση επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά η εμπιστοσύνη της Lockheed Martin Aeronautics στην υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει η ΕΑΒ, στον επαγγελματισμό και στην αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η Διοίκηση ευχαριστεί ιδιαίτερα την ομάδα εκτέλεσης του προγράμματος της ΕΑΒ, που εργάζεται με απόλυτη προσήλωση για την ποιοτικά άρτια και εμπρόθεσμη παράδοση των τμημάτων C-130J στο εργοστάσιο της Lockheed Martin Aeronautics στη Marietta της Georgia των ΗΠΑ.

Τα επιτεύγματα της Εταιρείας, όπως το σημερινό, είναι αποτέλεσμα του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας και της καλής φήμης που έχει οικοδομήσει διαχρονικά. Και η πιο τρανή απόδειξη αυτού είναι ότι, μετά και τη σημερινή παράδοση, 285 C130J σε όλο τον κόσμο θα πετούν με ενσωματωμένα τα υποσυγκροτήματα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας“.

Υπογραφή συμβάσεων ΕΑΒ με Lockheed Martin για F-16

Tags

Related Articles

Back to top button
Close