Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Συνεργασία INTRACOM Defense με Rheinmetall

Στις 2 Νοεμβρίου η γερμανική Rheinmetall και η ελληνική εταιρεία Intracom Defense (IDE) ανακοίνωσαν την συμφωνία τους για στενή συνεργασία στον τομέα των συστημάτων C4I για στρατιωτικά οχήματα.

Οι δύο επιχειρήσεις θα συντονίσουν τις δραστηριότητές τους για την από κοινού ανάπτυξη και διάθεση συστημάτων C4I για στρατιωτικά οχήματα, με σκοπό να ανταποκριθούν στις εγχώριες και τις διεθνείς αγορές. Οι δύο συνεταίροι αλληλοσυμπληρώνονται στις τεχνολογικές ικανότητές τους με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Ενώ η Rheinmetall Electronics επικεντρώνεται στα συστήματα Διοίκησης & Ελέγχου μεταξύ οχημάτων και ανωτέρων επιπέδων διοίκησης, η Intracom Defense είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την εξειδίκευσή της σε συστήματα επικοινωνιών εντός του οχήματος, που διασφαλίζουν την συνεννόηση των πληρωμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η συνεργασία συνδέει το τακτικό σύστημα Διοίκησης & Ελέγχου TacNet της Rheinmetall, όπως και την εξειδίκευσή της σε Συστήματα Σύγχρονου Στρατιώτη και εφαρμογές C4ISTAR, με το Σύστημα Επικοινωνιών και Πληροφοριών WiSPRevo της Intracom Defense και την μακρόχρονη εμπειρία της στον τομέα των συστημάτων επικοινωνιών για οχήματα.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας οι εταιρείες θα ενοποιήσουν τις τεχνολογικές, κατασκευαστικές και εμπορικές ικανότητές τους για να προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρησιακά, φιλικές στον χρήστη και ανταγωνιστικές στο κόστος C4I λύσεις για τα στρατιωτικού τύπου οχήματα, κυρίως προς όφελος του πελάτη.

Πως μπορεί να τιμήσει το ΥΠΕΘΑ την Φώφη Γεννηματά

EODH
Tags

Related Articles

Back to top button
Close