Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

NISSAN Frontier Sentinel

Rheinmetall Lynx

Του Ηλία Ματζαβά

Ένα όχημα ιδανικό για… διασώστες, παρουσίασε το στούντιο σχεδιασμού της NISSAN στην Βραζιλία.

Το Frontier, γνωστό ως Navara στις υπόλοιπες χώρες, Sentinel, ενσωματώνει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά. Όπως τις δύο συστοιχίες μπαταριών από το LEAF, για την παροχή βοηθητικής ισχύος. Ο χώρος φόρτωσης έχει προσαρμοστεί για να χωρέσει τις μπαταρίες ενώ διαθέτει δύο πρίζες, ένα σετ συρταριών για την αποθήκευση γαντιών, φακών, κράνους, εργαλείων και του υπόλοιπου εξοπλισμού. Το άνω μέρος του χώρου φόρτωσης διαθέτει μια πλατφόρμα, από την οποία μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί ένα drone!

Στο Frontier Sentinel ξεχωρίζει επίσης το snorkel, το οποίο του επιτρέπει να διασχίσει περάσματα με βαθιά νερά, καθώς και ένα ειδικό σύστημα φωτισμού στην κορυφή του παρμπρίζ. Στο εσωτερικό, το όχημα διαθέτει ταμπλό και κεντρική κονσόλα σε χρώμα Electric – Yellow, εμπνευσμένο από τα ηλεκτρικά κυκλώματα.

Ο Βραζιλιάνικος Υάκινθος μακάο, ένα είδος παπαγάλου που ενδημεί στην κεντρική και ανατολική Νότια Αμερική, απετέλεσε την έμπνευση για το χρώμα, Thunder-Blue, του πρωτότυπου οχήματος.

Nissan revela no Sal‹o do Autom—vel de S‹o Paulo a Frontier Sentinel, picape de resgate ideal para encarar todos os terrenos

Related Articles

Back to top button