Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

Νέο MITSUBISHI ASX – Τιμές

Rheinmetall Lynx

Γράφει ο Ηλίας Ματζαβάς

Είναι γεγονός ότι η MITSUBISHI Motors, αν και πάντα είχε εξαιρετικά μοντέλα, τα τελευταία χρόνια έχει…ξεχαστεί από ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού. Τώρα όμως φαίνεται ότι κάνει μια επανεκκίνηση. Γιατί η ευρωπαϊκή της γκάμα, η οποία αποτελείται από το Space Star και το Eclipse Cross PHEV, εμπλουτίζεται με το καινούργιο ASX. Αργότερα θα ακολουθήσει και το νέο Colt.

Το νέο ASX (Active Sports X-over) αντικαθιστά την προηγούμενη γενιά η οποία πούλησε σχεδόν 380.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B της Συμμαχίας RENAULT-NISSAN-MITSUBISHI.

Στο εμπρός τμήμα, η μάσκα Dynamic Shield αναδεικνύει το εμβληματικό λογότυπο της μάρκας, με τα τρία διαμάντια. Αυτή η σχεδιαστική φιλοσοφία συνεχίζεται στο πλαϊνό και πίσω μέρος σε συνδυασμό με το νέο λογότυπο ASX και το λεκτικό σήμα της φίρμας στην πίσω πόρτα.

Στο ίδιο πνεύμα είναι σχεδιασμένο και το εσωτερικό, το οποίο διαθέτει πλήρη συνδεσιμότητα και δυνατότητα πρόσβασης στον ψηφιακό κόσμο. Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις, το νέο ASX ενσωματώνει Apple CarPlay και Android Auto, Smartphone-link Display Audio (SDA) σε οθόνη 7 ή 9,3 ιντσών σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη αντίστοιχα, ψηφιακή οθόνη οδηγού (Digital Driver Display) και ηχοσύστημα BOSE Premium στις κορυφαίες εκδόσεις εξοπλισμού.

Το νέο MITSUBISHI διαθέτει πολυάριθμα συστήματα ασφάλειας. Όπως, Forward Collision Mitigation με ανίχνευση πεζών, προειδοποίηση απόστασης (Distance Warning), προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας (Lane Departure Warning), υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (Lane Keeping Assist), αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), cruise control, αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας (Rear View Camera).

Διαβάστε τη συνέχεια το gonews.gr

Tags

Related Articles

Back to top button
Close