Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Μέλος της ΕΕΛΕΑΑ η ΕΛΒΟ 2020

Rheinmetall Lynx

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

Τη θέση της στο εθνικό οικοσύστημα των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη και παραγωγή αμυντικού υλικού ενισχύει η ΕΛΒΟ 2020 Α.Ε. με την ένταξή της στην Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α.).

«Συμπληρώνοντας δυόμιση χρόνια από τη μετάβαση της εταιρίας στη νέα ιδιοκτησία και στην εκκίνηση της επαναλειτουργίας της και έχοντας λάβει τον Ιούλιο την πιστοποίηση του Ειδικού Κανονισμού Βιομηχανικής Ασφάλειας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρίας για σταθερή ανάπτυξη που να παράγει εθνικό μέρισμα και να συμβάλει στην εξυπηρέτηση των ελληνικών αναγκών άμυνας και πολιτικής προστασίας σε επίπεδο οχημάτων, καθώς και στη συνολική πρόοδο της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας. Η ένταξή μας στην Ένωση βεβαιώνει τον σταθερό αυτό προσανατολισμό μας» σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος.

«Καλωσορίζουμε την ΕΛΒΟ, η οποία με την μακρόχρονη εμπειρία και τις ανανεωμένες και εξελιγμένες δυνατότητές της μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά την ελληνική βιομηχανία να τοποθετηθεί επιτυχώς στις προκλήσεις της νέας εποχής που διαμορφώνεται σε επίπεδο οχημάτων ειδικού σκοπού. Στόχος της Ένωσης είναι να δημιουργούμε συνθήκες που να υποβοηθούν τις 33 εταιρείες – μέλη μας στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και στην ανάπτυξη καινοτομίας με εξαγώγιμη αξία και ευελπιστούμε η ΕΛΒΟ να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στη διαδικασία αυτή» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α., κ. Παπάτσας.

Σύμβαση κατασκευής εργοστασίου δορυφόρων ανέθεσε ο ESA στην ΕΑΒ

Tags

Related Articles

Back to top button
Close