Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Bootcamp για αναζήτηση ταλέντων διοργανώνει η SCYTALYS

Από Σάββας Δ. Βλάσσης

Σε συνέντευξή του πριν από μερικούς μήνες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και πρόεδρος του EFA GROUP Κριστιάν Χατζημηνάς, είχε επισημάνει την καίρια σημασία που έχει για τις ελληνικές επιχειρήσεις και την οικονομία γενικότερα, η επιστροφή στην χώρα νέων με δεξιότητες στις υψηλές τεχνολογίες. «Δυστυχώς το brain gain γίνεται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς απ’ ό,τι επιτάσσει η ανάπτυξη που έχει η οικονομία, η οποία στο μεταξύ επιχειρεί και την ψηφιακή μετάβαση. Επομένως, λείπουν σήμερα άτομα με δεξιότητες. Κι αυτό είναι ένα ζήτημα στο οποίο η ΕΕΝΕ θα επικεντρωθεί το επόμενο διάστημα», είχε πει ο κ. Χατζημηνάς.

Κάνοντας τα πιο πάνω πράξη, η SCYTALYS, μέλος του EFA GROUP, προχωρά σε μία πρωτοβουλία η οποία αποβλέπει στην αναζήτηση νέων ταλέντων στον χώρο του Προγραμματισμού (Software Engineering). Για την πρωτοβουλία αυτή, εκδόθηκε σήμερα το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Bootcamp στον τομέα του Προγραμματισμού διοργανώνει η SCYTALYS SA (μέλος του EFA GROUP) σε συνεργασία με την Code.hub, επενδύοντας στη νέα γενιά, ώστε να εξελιχθούν στους επαγγελματίες με την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες που χρειάζεται η αγορά.

Η SCYTALYS, ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς ανάπτυξης λογισμικού στον τομέα της άμυνας, σε συνεργασία με το Code.hub, το κορυφαίο εκπαιδευτικό κέντρο προγραμματισμού στην Ελλάδα, ανακοινώνουν τη διοργάνωση του Bootcamp με τίτλο “Software Engineering Bootcamp | SQL – Java – Spring – React“. Το Bootcamp θα διεξαχθεί από τις 6 Ιουνίου του 2023 έως τέλος Ιουλίου και απευθύνεται σε 15 νέους απόφοιτους μηχανικούς που έχουν πάθος για τον κώδικα και επιθυμούν να αποκτήσουν εντατική εκπαίδευση πάνω σε τεχνολογίες αιχμής στον τομέα του προγραμματισμού. Το εντατικό αυτό πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στην πληροφορική.

Το Bootcamp θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικά μαθήματα σε ποικίλους τομείς, όπως SQL, Java, Spring και React, εστιάζοντας στην ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων, πρακτική εργαστηριακή εργασία και ομαδικές εργασίες, επιτρέποντάς τους να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στον προγραμματισμό σε πραγματικά σενάρια και προκλήσεις.

Οι αιτήσεις για το “Software Engineering Bootcamp | SQL – Java – Spring – React” είναι τώρα ανοιχτές. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στη σελίδα της SCYTALYS στο LinkedIn

Tags

Related Articles

Back to top button
Close