Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Θυγατρική στην Γερμανία συνέστησε η Theon Sensors

Rheinmetall Lynx

Η THEON SENSORS ανακοίνωσε σήμερα την σύσταση της νέας θυγατρικής της εταιρίας στη Γερμανία. Η ίδρυση της Theon Deutschland GmbH αποβλέπει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών και της έντονης ζήτησης για προϊόντα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης στη Γερμανία και στις γειτονικές χώρες, με στόχο την υποστήριξη και επέκταση μελλοντικών δραστηριοτήτων.
«Η ίδρυση της ΤΗΕΟΝ SENSORS στη Γερμανία έρχεται ως αποτέλεσμα πολλών πρόσφατων επιτυχιών της με το γερμανικό στρατό, όπου και προμηθεύει σε μεγάλο βαθμό τις ειδικές δυνάμεις (KSK) και το στρατό με τα όργανα νυχτερινής όρασης», σχολίασε ο Προέδρος και Chief Technical Officer της εταιρείας Theon Sensors, Θωμάς Ντάκος. «Η Γερμανία αποτελεί βασική αγορά για τη Theon Sensors, γι’ αυτό και στόχο έχουμε να χρησιμοποιήσουμε τα νέα μας γραφεία, για να ενισχύσουμε περαιτέρω την αυξανόμενη παρουσία μας στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουμε νέα και προηγμένα προϊόντα στον τομέα της νυχτερινής όρασης, της θερμικής κάμερας και SWIR».

Aπό αριστερά: Philippe Mennicken, Γενικός Διεθυντής της Theon Deutschland GmbH μαζί με τον Philip Kalweit, CEO της JK Defence.

Η Theon Sensors λειτουργεί ήδη στη Γερμανία με δικό της προσωπικό, ενώ επιπλέον επιστημονικό προσωπικό θα ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρίας τους επόμενους μήνες. Επιπλέον, η συνεργασία με τον επιχειρηματικό εταίρο της, JK Defence, στη Γερμανία, θα επεκταθεί και στον τομέα της συντήρησης και υποστήριξης των προϊόντων της ΤΗΕΟΝ, ενώ τις σχετικές με την Αστυνομία δραστηριότητες θα συνεχίσει να τις χειρίζεται η JK Defense. Η έδρα της Theon Deutschland GmbH βρίσκεται στο Kempen κοντά στο Ντίσελντορφ και είναι στρατηγικά τοποθετημένη για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλους τους πελάτες της στη Γερμανία και τις γειτονικές χώρες.

Η Theon Sensors ανήκει στον όμιλο EFA GROUP που απασχολεί περισσότερο από 200 υπάλληλους συνολικά και έχει εδραιωθεί σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Στον όμιλο EFA GROUP ανήκουν επίσης η EFA Ventures (Έργα στους τομείς Υποστήριξης Συστημάτων και Βιομηχανικών Συνεργασιών), η SCYTALYS, νέα ονομασία για την ISI Hellas (Datalinks, Διαλειτουργικότητα, Συστήματα Διοίκησης & Ελέγχου), η ES Systems (συστήματα αισθητήρων βασισμένων κυρίως σε MEMS και IoT) και η ψηφιακή παγκόσμια B2B info πλατφόρμα Epicos για τις βιομηχανίες Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Υψηλής Τεχνολογίας. Ως εκ τούτου, οι δραστηριότητες όλων των εταιριών του EFA GROUP στη Γερμανία θα υποστηρίζονται και από τη νέα θυγατρική της Theon Deutschland GmbH.

Related Articles

Back to top button
Close