Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Συμμετοχή της IDE στην DSEI 2023

Rheinmetall Lynx

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H INTRACOM DEFENSE (IDE) συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας & Ασφάλειας “DSEI 2023”, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11-15 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο.

O Πρέσβης της Ελλάδος στο Λονδίνο, κ. Ιωάννης Tσαούσης, συνοδευόμενος από τον Ακόλουθο Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο, Πλοίαρχο Νικόλαο Φίλια (ΠΝ), επισκέφτηκαν τον εκθεσιακό χώρο της IDE και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καινοτόμες τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας, καθώς και για τις προοπτικές στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η IDE είχε επίσης την τιμή να υποδεχθεί, τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, Αντιστράτηγο (ε.α.) κ. Μισαήλ Παπαδάκη, συνοδευόμενο από αξιωματικούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Στοχεύοντας στην διεύρυνση των διεθνών συνεργασιών και δραστηριοτήτων της, η IDE πραγματοποίησε κατά την διάρκεια της έκθεσης συναντήσεις με διεθνείς αμυντικές εταιρίες και με στελέχη Υπουργείων Άμυνας, εστιάζοντας στα τεχνολογικά προηγμένα και διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα της, στον τομέα των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας και των Συστημάτων Τακτικών Επικοινωνιών & Πληροφοριών, καθώς και στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την εταιρεία.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close