Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

PEUGEOT 2008 2024: Τιμές

Γράφει ο Ηλίας Ματζαβάς

Το ιδιαίτερα επιτυχημένο PEUGEOT 2008 ανανεώνεται σε πολλά, φανερά και, όχι μόνο σημεία, διατηρώντας τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Το PEUGEOT 2008 αναμφίβολα είναι ένα από τα best-sellers στην κατηγορία των Β-SUV τα τελευταία χρόνια. Τώρα, προχωρά ένα ακόμα βήμα σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση, την τεχνολογία και την ηλεκτροκίνηση.
Το νέο 2008 διατηρεί τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με τον προκάτοχό του. Έχει μήκος 4,30 μ. 1,987 μ. πλάτος και ύψος 1,55 μ. και ο χώρος αποσκευών παραμένει αμετάβλητος στα 434 λίτρα.

Ο σχεδιασμός του όμως, χωρίς να του αλλάξει τη γνώριμη και αναγνωρίσιμη πλέον φιγούρα του, στοχεύει να το κάνει πιο… γοητευτικό.

Το νέο 2008 έχει ένα νέο μπροστινό μέρος, που φέρει το νέο σήμα της PEUGEOT. Είναι πιο φαρδύ και περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο οριζόντιο σχεδιαστικό μοτίβο που συνδέεται με τους προβολείς. Ανάλογα με την έκδοση, είναι διακοσμημένο με οριζόντιο μοτίβο σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα ή στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα.

Ξεχωρίζει βέβαια η καινούργια φωτιστική υπογραφή της PEUGEOT. Την οποία είδαμε αρχικά στο νέο 508. Χαρακτηρίζεται από τους τρεις κάθετους φωτεινούς «όνυχες» που είναι ενσωματωμένοι στα μαύρα γυαλιστερά πλαίσια του προφυλακτήρα. Οι εκδόσεις GT, ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες, από τα LED φωτιστικά σώματα με τις τριπλές μονάδες φωτισμού.

Στο πίσω τμήμα, τα νέα LED πίσω φώτα σε όλες τις εκδόσεις του νέου 2008 έχουν επανασχεδιασμένους τους τρεις όνυχες, που χαρακτηρίζουν το πίσω μέρος κάθε PEUGEOT. Αποτελούνται από τρεις επάλληλες οριζόντιες διπλές λεπτές λωρίδες, ενώ τα φώτα της όπισθεν και τα φλας είναι και αυτά τεχνολογίας LED.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ, στο gonews.gr

Tags

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close