Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η INTRACOM Defense στην έκθεση AFCEA 2022

Rheinmetall Lynx

Η INTRACOM Defense συμμετείχε επιτυχώς στην Τεχνική Έκθεση AFCEA 2022 που πραγματοποιήθηκε στην Βόννη της Γερμανίας το διάστημα 11-12 Μαΐου.

Σε στενή συνεργασία με την Griffity Defense και άλλες Γερμανικές και Ευρωπαϊκές αμυντικές βιομηχανίες, η IDE παρουσίασε το Σύστημα Επικοινωνιών και Πληροφοριών WiSPRevo και την δυνατότητά του να ολοκληρώνει αποτελεσματικά μια μεγάλη ποικιλία υποσυστημάτων διαφορετικών Αρχικών Κατασκευαστών Εξοπλισμού (ΟΕΜ) καθώς και ψηφιοποιεί τις επιχειρήσεις στο πεδίο της μάχης. Σε μια ζωντανή επίδειξη, το WiSPRevo υποστήριξε τακτικές επικοινωνίες φωνής, βίντεο και δεδομένων σε σενάριο Σταθμού Διοικήσεως/ Οχήματος Αναγνωρίσεως και Πεζής περιπόλου.

Στο περίπτερο της Griffity, το WiSPRevo χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία πρωτοτύπου πλατφόρμας επικοινωνιών C4I για το Φορέα Προστατευμένου Τμήματος Αποστολής (PMMC) G5, ένα τεθωρακισμένο όχημα, της γερμανικής εταιρείας στρατιωτικών οχημάτων Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft. To WiSPRevo έχει σχεδιαστεί βασισμένο σε σύγχρονες αρχιτεκτονικές οχημάτων και ανοικτές διεπαφές λογισμικού και συσκευών που παρέχουν αποδεδειγμένη ευελιξία στην ολοκλήρωση διαφορετικών συστημάτων και εφαρμογών. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα του WiSPRevo παρουσιάσθηκε σε συνδυασμό με διαφορετικές συλλογές ακουστικών πληρώματος, ηλεκτροπτικούς αισθητήρες, τακτικούς σταθμούς ασυρμάτου, ασυρμάτους υψηλών ταχυτήτων IP MANET radios, ασύρματα δίκτυα IP, δορυφορικά modem, έξυπνα συστήματα διοικήσεως και οπτικοποίησης, αισθητήρες INS, οθόνες απεικόνισης NGVA και άλλα ηλεκτρονικά συστήματα.

Related Articles

Back to top button