Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Ένα καλό παράδειγμα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΑΣ

Λίγες ώρες μετά το κάλεσμα του πρωθυπουργού προς τους βουλευτές της ΝΔ, τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού, ώστε να κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Νικόλαος Δ. Κωστόπουλος, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης πράττει αυτό που επιβάλλουν οι απαιτήσεις της κρίσης που βιώνει η ανθρωπότητα και η χώρα μας. Ζητά μια συμβολική κίνηση από τα μέλη της κυβέρνησης και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μια κίνηση που δηλώνει ότι μπροστά στην κοινή απειλή είμαστε όλοι ίσοι και ενωμένοι.

Θεωρώ υποχρέωση μου, παρά το ότι δεν συγκαταλέγομαι στην πρόσκληση του πρωθυπουργού, να πράξω το ίδιο και να διαθέσω το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19, για τους επόμενους δύο μήνες.

Καλώ και τους συναδέλφους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα να το σκεφθούν και να δώσουμε όλοι το παρών στον κοινό αγώνα. Η αλληλεγγύη είναι δικαίωμα και στάση ζωής“.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close