Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Ελληνικά θωρακισμένα φυλάκια KIBO στην αγορά του Ισραήλ

Η ελληνική εταιρεία KIBO – Γ. ΓΛΕΝΤΟΣ ΑΒΕΕ ανακοίνωσε την έναρξη εισαγωγής των αλεξίσφαιρων φυλακίων Kibo cabins που παράγει για την φύλαξη και προστασία αστικών και περιφερειακών σημείων, στο Ισραήλ.

Σε μια χώρα που η προστασία είναι καθημερινή φροντίδα, τα ελληνικής κατασκευής θωρακισμένα φυλάκια Kibo cabins έγιναν αποδεκτά με πολύ θετικά σχόλια, τόσο για την αισθητική τους όσο και, κυρίως, για την λειτουργικότητά τους.

Η έδρα της KIBO – Γ. ΓΛΕΝΤΟΣ ΑΒΕΕ ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο από το 1998. Ιδιαίτερη ώθηση στην εξέλιξή της, προσέφερε η ανάδειξή της σε νικητή σχετικού διαγωνισμού για την κάλυψη αναγκών ασφαλείας στο πλαίσιο προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η εταιρεία βρίσκεται 9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης στην Σίνδο, όπου στεγάζεται και το εργοστάσιο. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο καθώς επίσης και στον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ). Κατέχει επίσης κωδικό κατασκευαστή του NATO (NCAGE CODE-G1954) και τα προϊόντα της είναι κατοχυρωμένα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) σε ό,τι αφορά την Ελλάδα και στο Office for Harmonization in the Internal Market (OHIM) για τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Tags

Related Articles

Back to top button
Close