Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΕΑΒ με προϊόντα ραντάρ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ και UAV προγράμματος ΑΡΧΥΤΑΣ στην DEFEA 2023

Rheinmetall Lynx

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) συμμετέχει και φέτος δυναμικά στην έκθεση DEFEA και σας περιμένει στο Περίπτερό της (Hall 3, Stand D2) για να γνωρίσετε τις απεριόριστες δυνατότητες της μεγαλύτερης αμυντικής βιομηχανίας της χώρας.

Στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA – Defence Exhibition Athens, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Μαΐου 2023 στην Αθήνα, η ΕΑΒ θα ξετυλίξει όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων της που την καθιστούν ευθέως ανταγωνιστική απέναντι στις μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού. Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα το ρεκόρ του 2021. Στους χιλιάδες επισκέπτες αλλά και σε 45 επίσημες στρατιωτικές και κυβερνητικές αντιπροσωπείες από 22 χώρες θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα αναγνωρισμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τμήμα της πρυμναίας ατράκτου του αεροσκάφους F-16 Viper, καθώς και το τελευταίας τεχνολογίας UAV του προγράμματος «Αρχύτας», ένα αεροσκάφος τύπου μικτής πτέρυγας, με σχεδιασμό που διαφέρει από τα άλλα UAVs, καθώς διαθέτει VTOL (κάθετη απογείωση και προσγείωση). Το ενδιαφέρον θα προσελκύσει ακόμη το ραντάρ εντοπισμού μικρών drones «Τηλέμαχος», το οποίο διαθέτει εξαιρετική διακριτική ικανότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αποστολές επιτήρησης, εντοπισμού και αντιμετώπισης drones είτε αυτόνομα, είτε εντός ενός ολοκληρωμένου συστήματος.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close