Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

2η Συνάντηση Περιοδικής Αξιολόγησης του Έργου SMOTANET

Με δελτίο Τύπου η INTRACOM DEFENSE γνωστοποίηση την πραγματοποίηση της 2ης Συνάντησης Περιοδικής Αξιολόγησης του έργου EDIDP SMOTANET στην έδρα της. Το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Η 2η Συνάντηση Περιοδικής Αξιολόγησης του Έργου EDIDP SMOTANET (Development of Software Defined Mobile Ad-hoc Tactical Network Devices and Testbed) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις της IDE, μεταξύ 8 & 9 Δεκεμβρίου 2022.

Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για την IDE ως συντονιστής του έργου, να πραγματοποιήσει αυτή την εκδήλωση και να καλωσορίσει τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, των Υπουργείων Άμυνας της Ελλάδας και της Κύπρου και τους εταίρους της Κοινοπραξίας, που συμμετείχαν στη συνάντηση.

Η διήμερη Συνάντηση Περιοδικής Αξιολόγησης ήταν γεμάτη από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και ζωντανές επιδείξεις συστήματος από τους εταίρους της Κοινοπραξίας και παρείχε πολύτιμες πληροφορίες σε όλους τους συμμετέχοντες σχετικά με τα επιτεύγματα, τις προκλήσεις και τα επόμενα βήματα του έργου, οδηγώντας επίσης σε χρήσιμες συζητήσεις και ανταλλαγή πληροφοριών.

Η συνάντηση αυτή ήταν ένα σημαντικό ορόσημο για το έργο και μια αναγνώριση της σκληρής και αποτελεσματικής δουλειάς που εκτέλεσε η Ομάδα SMOTANET, κατά τους τελευταίους 24 μήνες του έργου.

SMOTANEΤ: Ευρωπαϊκό πρόγραμμα καινοτόμου δικτύου επικοινωνιών για στρατιωτική χρήση

Tags

Related Articles

Back to top button
Close