Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η IDE με Νέα Προϊόντα στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας EUROSATORY 2018

Rheinmetall Lynx

Η IDE (INTRACOM Defense Electronics) συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας “EUROSATORY 2018”, από τις μεγαλύτερες εξειδικευμένες εκθέσεις στον χώρο της Άμυνας & Ασφάλειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από 11-15 Ιουνίου 2018 και στην οποία συμμετείχαν 1761 εκθέτες από 62 χώρες.

Τον εκθεσιακό χώρο της IDE επισκέφθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, η Πρέσβυς της Ελλάδας στη Γαλλία κα Μπαλτά καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ κ. Κυριακίδης. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με κυβερνητικούς εκπροσώπους και στρατιωτικές αντιπροσωπείες διαφόρων χωρών καθώς και στελεχών της αμυντικής βιομηχανίας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα καινοτόμα προϊόντα, στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων δικτυοκεντρικής άμυνας, ασφάλειας και ενέργειας που προορίζονται για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας και άλλων χωρών.

Στη EUROSATORY 2018 η IDE παρουσίασε τη νέα έκδοση του συστήματος παροχής και διαχείρισης ενέργειας Hybrid GENAIRCON που προορίζεται για κέντρα διοίκησης, ελέγχου και επικοινωνιών. Τα συστήματα GENAIRCON προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της εκάστοτε πλατφόρμας και παρέχουν κεντρικό και ολοκληρωμένο έλεγχο ηλεκτρικής ισχύος, με δυνατότητα λειτουργίας “True Silent Watch” για εκτεταμένες περιόδους επιχειρήσεων σε απόκρυψη, συμβάλλοντας στην αύξηση της επιβιωσιμότητας στο πεδίο μάχης.

Επιπρόσθετα, ήταν εμφανής η διεθνής αναγνώριση για το σύστημα ενδοεπικοινωνίας οχημάτων WiSPR που παρουσιάστηκε στην έκθεση, το οποίο έχει εγκατασταθεί σε νέα οχήματα όπως στο τεθωρακισμένο ΤΟΜΠ PMMC G6, στο όχημα μηχανικής υποστήριξης WISENT καθώς και στη νέα έκδοση του ΤΟΜΑ ASCOD.

Related Articles

Back to top button
Close