Δούρειος Ίππος - Podcasts
AUTO

RENAULT Captur

Rheinmetall Lynx

Του Ηλία Ματζαβά

H δεύτερη γενιά του Captur ήρθε και στην Ελλάδα, ανανεωμένο, με κορυφαίους χώρους και ακόμα περισσότερη χρηστικότητα.

Εκτός από… φρεσκαρισμένη εμφάνιση, διαθέτει σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας και πλήρη γκάμα κινητήρων, βενζίνης, diesel, LPG και E-TECH Plug-in! Άλλωστε είναι το πρώτο μοντέλο της RENAULT που διαθέτει υβριδικό επαναφορτιζόμενο σύστημα κίνησης.

Είναι όμως και πολύ καλά… δικτυωμένο, έχοντας το νέο σύστημα πολυμέσων και δικτύωσης, το Renault EASY CONNECT, ενώ βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους της κατηγορίας του σε ό,τι αφορά στα οχήματα με τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης (επιπέδου 2).

Το νέο Captur είναι μεγαλύτερο σε μήκος κατά 11 εκατοστά (4,23 μέτρα) ενώ κατά 2 εκ. έχει αυξηθεί και το μεταξόνιό του (2,63 μέτρα). Στο ταμπλό ενσωματώνονται όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, μεταξύ αυτών και οι οθόνες (ως 10,25’’) με τη μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης στην κατηγορία. Κατά 81 λίτρα έχει αυξηθεί και ο χώρος αποσκευών ο οποίος φτάνει πλέον τα 536!

Συνολικά, το νέο Captur προσφέρεται σε πάνω από 90 συνδυασμούς εξατομίκευσης, έχοντας περισσότερα από 11 χρώματα για το αμάξωμα και 5 επιλογές για την οροφή και τους πλευρικούς καθρέφτες.

Οι βενζινοκινητήρες του είναι 1,0 λίτρων με 100 ίππους και 1,3 με 130 ή 155 ίππους και τιμές που ξεκινούν από 16.880 ευρώ. Από 19.550 ευρώ ξεκινούν οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις των 1,5 λίτρων με 95 ή 115 ίππους, ενώ υπάρχουν και εκδόσεις με κινητήρα 1,0 υγραερίου με 100 ίππους και τιμές από 17.680 ευρώ.

Tags

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close