Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

INTRACOM DEFENSE: βραβείο στο “Made in Greece 2019”

Rheinmetall Lynx

Μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων της INTRACOM DEFENSE (IDE) συνιστά η τιμητική διάκριση που έλαβε στο πλαίσιο του θεσμού “Made in Greece 2019”, που πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ στις 16 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Την απονομή του Χρυσού Βραβείου «Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος» στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της IDE κ. Γεώργιο Τρουλλινό έκανε ο Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης.

Με την διάκριση αυτή επιβραβεύεται η ποιότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια για προϊόντα της IDE με μεγάλη προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία, μέσα σε περιβάλλον δύσκολων διεθνών οικονομικών συνθηκών, που έχουν σαν αποτέλεσμα οι εξαγωγές της τα τελευταία χρόνια να φθάσουν σε ποσοστό πάνω από 97% του κύκλου εργασιών της. Παράλληλα, η IDE συνεισφέρει περίπου το 5% των συνολικών ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ, ενώ αναθέτει σημαντικό ποσοστό του έργου της σε άλλες ελληνικές εταιρίες συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Η εκδήλωση “Made in Greece”, είναι από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης πολιτικοί, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, διαφόρων φορέων βιομηχανίας, επιμελητήριων καθώς και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

“Made in Greece 2019”,

Tags

Related Articles

Back to top button
Close