Δούρειος Ίππος - Podcasts
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρουσία των ΕΑΣ στο DFNC2 στο Κίεβο

Rheinmetall Lynx

Από Σάββας Δ. Βλάσσης

Συνάντηση με τους Διευθύνοντες Συμβούλους και κορυφαία στελέχη των κορυφαίων αμυντικών εταιρειών στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Φόρουμ Αμυντικών Βιομηχανιών (DFNC2) στο Κίεβο, είχε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, σύμφωνα με ανάρτηση της 2ας Οκτωβρίου.

Η επίσημη ανάρτηση ανέφερε: «Αυτή η εκδήλωση μεγάλης κλίμακας, συγκέντρωσε εκπροσώπους από περισσότερες από 30 χώρες, σχεδόν 300 εταιρείες και εκατοντάδες συμμετέχοντες. Συζητήσαμε την επέκταση της συνεργασίας για την ενίσχυση του αμυντικού μας τομέα. Από την αρχή της εισβολής πλήρους κλίμακας, η αμυντική παραγωγή της Ουκρανίας έχει αυξηθεί σημαντικά. Χρειαζόμαστε ξένη τεχνογνωσία, πρόσβαση σε αλυσίδες εφοδιασμού και τεχνολογία για να συνεχίσουμε αυτή την ανάπτυξη. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη της Ουκρανίας και για όλα όσα μπορούμε να επιτύχουμε μαζί σήμερα και στο μέλλον».

Στην συνάντηση, παρευρίσκετο και ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΑΣ Νίκος Κωστόπουλος. Η ελληνική εταιρεία αναζητεί νέες αγορές προς ενίσχυση της παραγωγικής της δραστηριότητας.

Drone και USV στην ΩΡΙΩΝ-24: δύο παραδείγματα για προβληματισμό

Related Articles

Back to top button